Tricou pastel cu mâneci scurte

19,81 RON
cu TVA

Faded short sleeve t-shirt with high neckline. Soft and stretchy material for a comfortable fit. Accessorize with a straw hat and you're ready for summer!

Dimensiune
Culoare
Cantitate
În stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Moda SRL creează colecții pline de stil din 2010. Această marcă vă oferă linii feminine care livrează îmbrăcaminte cu stil ce a evoluat de atunci într-o întreagă colecție gata de purtat în care fiecare element este o parte vitală garderobei unei doamne. Rezultatul? O înfățișare cool, easy, chic, cu o eleganță tinerească și semnătura unui stil inconfundabil. Toate frumoasele piese sunt produse în Italia cu cea mai mare grijă la detalii. Acum Moda se extinde la o gamă de accesorii incluzând încălțăminte, pălării, centuri și multe altele!

demo_1
299 Produse

Fisa tehnica

Inaltime
7
Latime
1
Adancime
5
Greutate
6
Material
Bumbac
Stil
Casual
Proprietati
Maneci scurte
Ocazie
Craciunul
Test numeric
1